BINK KRUPA.jpg

Krupa & The Genes

Super hip en puur" zegt De Slagwerkkrant over deze band.

Krupa & The Genes is de eerste eigen band van drummer Joost Patocka. Een concept dat nog niet eerder in Nederland is geweest; Alle instrumenten dubbel! "Behalve de bas dan."

Naast twee drummers, Joost Patocka en Stefan Kruger, bestaat de formatie dan ook uit twee gitaristen (Anton Goudsmit en Raphael Vanoli) en twee saxofonisten (Maarten Hogenhuis en Jasper Blom) en bassist Sean Fasciani.

https://soundcloud.com/krupa-the-genes/sets/album-out-autumn-2014

In het voorprogramma staat het Festival Youth Orchestra.

Onze jaarlijks terugkerende traditie: het Festival Youth Jazz Orchestra in het voorprogramma en deze keer weer onder leiding van dirigent Johan Plomp die ook het New Rotterdams Jazz Orchestra leidt en verantwoordelijk is voor de arrangementen. Het FYJO bestaat uit 17 enthousiaste jonge mensen, sommigen al op het conservatorium, anderen nog in het voortraject, die langs deze weg het repertoire van de grote big bands leren kennen.

Een fantastisch muzikale vorming waarin samenspel en luisteren belangrijke elementen zijn.

Locatie: Glazen Zaal, Prinsessegracht 26, Den Haag

Entree: 14 euro (Ooievaarspas/ studenten 7 euro)

Aanvang voorpr.: 20:00u Hoofdprogramma: 21:00

Info/ reserveringen: info@prospero.nu

Aan de zaal kan niet gepind worden!

De wetenschappelijk bewezen biofeedback-methode HeartMath biedt een uniek programma dat bij toepassing leidt tot hogere prestaties, betere gezondheid en een toegenomen gevoel van welbevinden. Het programma is geschikt voor zowel individuen als voor organisaties.

In deze proeverij leer je twee technieken die je helpen door mentale en emotionele zelfsturing je kijk op problemen te veranderen waardoor ruimte ontstaat voor creatieve en effectieve oplossingen. Genoeg om de alledaagse uitdagingen aan te gaan en geleidelijk te groeien naar functioneren ‘op je best’. Het zal je niet verbazen dat stressvermindering een prettig en positief effect heeft op je vitaliteit en levensvreugde. Je prestaties verbeteren, je vertrouwt meer op je intuïtie en ervaart meer plezier en voldoening.