Agenda

placeholder-news

"Een nieuwe verhuurder en dan?"

12:00 - 14:00 uur

Zoals u weet is het bedrijfsverzamel- gebouw BINK36 onlangs verkocht door Vestia. Wij kunnen ons voorstellen dat de komst van een nieuwe verhuurder de nodige vragen oproept, zoals:

• Wat zijn de gevolgen voor de lopende huurcontracten?
• Wat zijn de gevolgen van afspraken die ik buiten mijn contract om met Vestia heb gemaakt?
• Wat is mijn rechtspositie als de nieuwe verhuurder mijn huurcontract opzegt?

Deze en andere vragen behandelen wij tijdens onze gratis lunchbijeenkomst "Een nieuwe verhuurder en dan?", die gehouden wordt op donderdag 5 maart 2015 van 12:00 tot 14:00 uur in de vergaderzaal van Nomadz, BINK36 locatie C48. U bent van harte welkom!

De presentatie wordt verzorgd door Linda Dijkstra-Devillers en Roderick Keus, beiden senior advocaat en huurrechtspecialist in de sectie Vastgoed van Geelkerken Linskens Advocaten in Den Haag (Binckhorst). Naast een algemene inleiding over uw rechtspositie als huurder staan tijdens deze bijeenkomst met name uw vragen over de gevolgen van de komst van een nieuwe verhuurder centraal. Wij streven naar een interactieve bijeenkomst waar iedereen wijzer van wordt!

Wij nodigen u hierbij uit om bij deze gratis lunchbijeenkomst aanwezig te zijn. U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen aan huurrecht@gl-advocaten.nl. Wij verzoeken u zich vóór 3 maart 2015 aan te melden in verband met de verzorging van de lunch.

Indien u nog vragen heeft die u graag tijdens de lunchbijeenkomst wilt laten behandelen, dan kunt u deze ook van te voren mailen naar huurrecht@gl-advocaten.nl.

Bent u verhinderd of heeft u een juridische vraag hebben over andere zaken zoals werk, omgeving of familie, dan kunt u uiteraard ook vrijblijvend contact opnemen met Geelkerken Linskens Advocaten via telefoonnummer 070 315 60 80.

Wij hopen u 5 maart te mogen verwelkomen!

De wetenschappelijk bewezen biofeedback-methode HeartMath biedt een uniek programma dat bij toepassing leidt tot hogere prestaties, betere gezondheid en een toegenomen gevoel van welbevinden. Het programma is geschikt voor zowel individuen als voor organisaties.

In deze proeverij leer je twee technieken die je helpen door mentale en emotionele zelfsturing je kijk op problemen te veranderen waardoor ruimte ontstaat voor creatieve en effectieve oplossingen. Genoeg om de alledaagse uitdagingen aan te gaan en geleidelijk te groeien naar functioneren ‘op je best’. Het zal je niet verbazen dat stressvermindering een prettig en positief effect heeft op je vitaliteit en levensvreugde. Je prestaties verbeteren, je vertrouwt meer op je intuïtie en ervaart meer plezier en voldoening.