Beveiliging en receptie

De receptie bij de toegang van BINK36 is tijdens openingstijden bemand door beveiliger(s). De beveiliger loopt dagelijks een openings- en sluitronde. Daarnaast voert de beveiliger receptietaken uit en zorgt hij of zij voor de post- en pakketafhandeling.

 

Overige beveiliging

BINK36 beschikt over camerabeveiliging. Bij de receptie staan monitors opgesteld. De beelden worden opgenomen, en in geval van calamiteiten kunnen de beelden worden teruggekeken.

Bij alle toegangsdeuren is een intercom aanwezig. Bezoekers moeten zich melden om toegelaten te worden. Als BINK36 gesloten is, wordt de alarmering ingeschakeld. Indien er een signaal bij de alarmcentrale binnenkomt, vindt er een mobiele surveillance plaats.

 

Parkeren

Huurders en bezoekers kunnen gratis parkeren op het terrein van BINK36. Tegenover de receptie staat een overdekte fietsenstalling.

 

Post

Elke huurder heeft een eigen postvak bij de receptie in de Centrale. Post en brieven en berichten van Vestia worden via de postvakken verspreid.

Kleine pakketten kunnen worden afgeleverd bij de receptie. De beveiliger neemt contact op met de huurder zodat het afgeleverde pakket kan worden opgehaald. Laat altijd duidelijk de contactpersoon en het unitnummer op de post en pakketten vermelden. Grote pakketten en leveringen moeten worden afgegeven in de laad- en losruimte van het Magazijn.

Afval

In de containerruimte aan de achterzijde van de Centrale staan vuilcontainers. Hier kan uitsluitend kantoorafval worden gedeponeerd. Groot vuil kan hier niet worden achtergelaten. Vragen hierover? Neem contact op met Rob van Oosterhout via 06 52468866 of bink36@vestia.nl.


Liften

De Centrale en het Magazijn beschikken over zowel personenliften als goederenliften. Alle liften zijn voorzien van een belsignaal dat afgaat zodra iemand te dicht tegen de deur staat. Bij storing: blijf kalm en volg de instructie op het bedieningspaneel.

Communicatiemiddelen

Nieuws, instructies en andere berichten van Vestia en medehuurders worden op de website geplaatst en via de nieuwsbrief van BINK36 verspreid. Krijg je nog geen nieuwsbrief? Mail naar bink36@vestia.nl.

De website van BINK36 biedt huurders tevens ruimte om eigen nieuwsberichten en agenda-items te plaatsen. Dit kan via Mijn BINK36. Na goedkeuring van de sitebeheerder verschijnen de berichten op de homepage.

Huurderscommissie

BINK36 heeft sinds begin 2011 een huurderscommissie. De leden vergaderen elke dinsdag van de maand om 15.00 uur met de locatiemanager over allerlei zaken die spelen in BINK36. De terugkoppeling van de vergadering vindt plaats via de digitale nieuwsbrieven en forum. 

Verwarming, koeling en luchtbehandeling

In BINK36 zijn collectieve installaties aanwezig. Vanuit het ketelhuis in het Magazijn wordt de stadsverwarming en de koeling centraal geregeld. Dit geldt dus voor alle gebouwen: de Centrale, het Magazijn, de Kazerne en de Hangar.

Behalve verwarming en koeling is er ook luchtbehandeling / ventilatie. Dit betekent dat de ruimten worden voorzien van lucht van buiten.

Lunchvoorziening

Op de 5e etage van het Magazijn (het tweede hoofdgebouw achter de Centrale) is een bedrijfsrestaurant / evenementenruimte. Huurders, medewerkers en bezoekers kunnen hier dagelijks koffie drinken of een lunch gebruiken.

Vergaderfaciliteiten

Sommige huurders gebruiken algemene ruimten in BINK36 voor een overleg of vergadering. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden om ruimten te huren, inclusief catering en / of audiovisuele middelen. Voor meer informatie stuur een e-mail naar bink36@vestia.nl