Beveiliging en receptie

De receptie bij de toegang van BINK36 is tijdens openingstijden bemand door beveiliger(s). De beveiliger loopt dagelijks een openings- en sluitronde. Daarnaast voert de beveiliger receptietaken uit en zorgt hij of zij voor de post- en pakketafhandeling.

 

Overige beveiliging

BINK36 beschikt over camerabeveiliging. Bij de receptie staan monitors opgesteld. De beelden worden opgenomen, en in geval van calamiteiten kunnen de beelden worden teruggekeken.

Bij alle toegangsdeuren is een intercom aanwezig. Bezoekers moeten zich melden om toegelaten te worden. Als BINK36 gesloten is, wordt de alarmering ingeschakeld. Indien er een signaal bij de alarmcentrale binnenkomt, vindt er een mobiele surveillance plaats.

 

Parkeren

Huurders kunnen per 30m2 meter huurruimte tot medio 2017 gratis gebruik maken van één parkeerplek op het terrein van BINK36 en bezoekers kunnen gratis parkeren op het terrein van BINK36. Tegenover de receptie staat een overdekte fietsenstalling.

 

Post

Elke huurder heeft een eigen postvak bij de receptie in de Centrale. Post en brieven en berichten van BINK36 worden via email verspreid.

Kleine pakketten kunnen worden afgeleverd bij de receptie. De beveiliger neemt contact op met de huurder zodat het afgeleverde pakket kan worden opgehaald. Laat altijd duidelijk de contactpersoon en het unitnummer op de post en pakketten vermelden. Grote pakketten en leveringen moeten worden afgegeven in de laad- en losruimte van het Magazijn.

Afval

In de containerruimte aan de achterzijde van de Centrale staan vuilcontainers. Hier kan uitsluitend kantoorafval worden gedeponeerd. Groot vuil kan hier niet worden achtergelaten. Vragen hierover? Neem contact op met BINK Management via 070 38 20 769 of info@bink36.nl.

Liften

De Centrale en het Magazijn beschikken over zowel personenliften als goederenliften. Alle liften zijn voorzien van een belsignaal dat afgaat zodra iemand te dicht tegen de deur staat. Bij storing: blijf kalm en volg de instructie op het bedieningspaneel.

Communicatiemiddelen

Nieuws, instructies en andere berichten van BINK36 en medehuurders worden op de website geplaatst en via de nieuwsbrief van BINK36 verspreid. Krijg je nog geen nieuwsbrief? Mail naar info@bink36.nl.

De website van BINK36 biedt huurders tevens ruimte om eigen nieuwsberichten en agenda-items te plaatsen. Dit kan via Mijn BINK36. Na goedkeuring van de sitebeheerder verschijnen de berichten op de homepage.

Internet- / telefoonaansluiting

Glasvezel is aangelegd naar de units, maar voor aansluiting en inrichting ICT (glasvezel) en telefonie, dient huurder overeenkomst aan te gaan met Fiber36. Wij verwijzen u hiervoor naar de de tab Internet en Telefonie de website BINK36.nl of naar de website www.fiber36.nl

Elektriciteitsverbruik, water en verlichting

Elektriciteitsverbruik, waster en verlichting in gemeenschappelijke ruimten en electriciteitsverbruik en water binnen de gehuurde unit is opgenomen in de servicekosten. Verlichting en lampen binnen de gehuurde unit is voor rekening van de huurder.

Verwarming, koeling en luchtbehandeling

In BINK36 zijn collectieve installaties aanwezig. Vanuit het ketelhuis in het Magazijn wordt de stadsverwarming en de koeling centraal geregeld. Dit geldt dus voor alle gebouwen: de Centrale, het Magazijn, de Kazerne en de Hangar.

Lunchvoorziening

Op de begane grond van het Magazijn (het tweede hoofdgebouw achter de Centrale) is een bedrijfsrestaurant. Huurders en medewerkers kunnen hier dagelijks koffie drinken of een lunch gebruiken.