sharewire
22-06-2012

Sharewire komt naar BINK36!

Vanaf volgende week zit het full service mobiel internetbureau Sharewire op BINK36. Sharewire is één van de grootste bureaus op het gebied van app en mobiele site ontwikkeling in Nederland. Bekende apps maakte Sharewire voor Pathé, Buienradar en Greetz.

In de Centrale

Met zo’n 30 medewerkers verplaatst Sharewire haar activiteiten van de Wassenaarseweg naar de tweede verdieping van de Centrale. Zij vestigen zich daar zodra deze ruimte klaar is voor gebruik. Tot half augustus neemt Sharewire haar intrek op de begane grond van de Centrale. Daar staat nog ruimte tijdelijk leeg door de wat vertraagde komst  van het Maris college.

Sharewire neemt op de evenementenvloer straks twee ruimten in gebruik. Vanaf de loopbrug gezien, vestigt het bedrijf zich in de tweede ruimte links. In de eerste ruimte komt eind 2012 of begin 2013 de The Hague Mobile Academy.

 

The Hague Mobile Academy

De The Hague Mobile Academy is een samenwerkingsverband van Sharewire met de gemeente Den Haag. Het biedt een praktijkgerichte setting waar studenten en recent afgestudeerden ervaring kunnen opdoen met de ontwikkeling van innovatieve mobiele applicaties. Het gehele traject komt aan bod: van concept tot activatie van de applicatie.

Meer over Sharewire 

Sharewire helpt haar klanten met advies, concept, ontwerp, ontwikkeling en mobile marketing.  Kijk voor meer informatie op de website van Sharewire of neem contact op via (070) 324 96 11.