Verhuur volgens pijlers 

BINK36 kent drie pijlers: creatie & innovatie, kunst & cultuur en educatie. BINK36 biedt bedrijfsruimte voor (startende) bedrijven die ondernemen binnen deze pijlers. Daarnaast is er beperkt ruimte voor ondernemers in de zakelijke dienstverlening. Bij de aanvraag beoordeelt Vestia of het bedrijf binnen het concept van BINK36 past.

 

Te huur

Kunnen we u binnenkort welkom heten als nieuwe huurder? We laten u graag de units zien die op dit moment vrij zijn. Om af te spreken kunt u gebruik maken van het contactformulier. Meestal kunt u dezelfde of de volgende werkdag bij ons terecht voor een bezichtiging.

 

Ruimte

In BINK36 vindt u verschillende types kantoorruimte, werkplaatsen, ateliers en opslagruimte. De huurprijzen zijn aangepast aan onze huurders. Daarom hebben wij een tarievenstructuur opgesteld. Een kunstenaar of startende ondernemer betaalt een andere huurprijs dan een ondernemer die al 10 jaar zijn eigen onderneming drijft.

 

 

Afspraak maken

Heeft u interesse? Via onderstaand formulier kunt u ons dit laten weten. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Een afspraak om beschikbare ruimte te bekijken is meestal dezelfde of de volgende werkdag mogelijk.

Contact

  • Niet alle velden zijn correct ingevuld.