Huurtarieven

Het huurtarief voor kantoor- en bedrijfsruimte is € 74,- per m² per jaar, exclusief € 36,- servicekosten en btw.

In BINK36 is ook opslagruimte te huur. Het huurtarief voor opslag bedraagt vanaf € 40,- per m² per jaar exclusief € 36,- servicekosten en btw.

Vanaf 30m² kantoorruimte heeft huurder recht op één gratis parkeerplaats, daarbuiten en voor bezoekers geldt betaald parkeren (1e drie uur gratis parkeren).

 

NOG ENKELE UNITS TE HUUR !

 

Huurovereenkomst

Voor een bedrijfsruimte in BINK36 wordt een huurovereenkomst aangegaan voor een periode van minimaal één jaar met een opzegtermijn van drie maanden. Ook andere contractvormen zijn bespreekbaar 

Waarborgsom

Houd rekening met een waarborgsom wanneer u een huurovereenkomst sluit voor een ruimte in BINK36. Deze som bedraagt drie maanden huur inclusief de servicekosten.

Telefonie en internet

Huurders vragen zelf via FIBER36 telefoon en/of internet aan. Zodra FIBER36 de aansluiting bij BINK36 heeft binnengebracht, wordt de lijn intern gelabeld en gepatcht naar de desbetreffende unitruimte. Hiervoor worden kosten in rekening gebracht. 

Bedrijfsruimten

De bedrijfsruimten in BINK36 worden casco opgeleverd. In de ruimten is licht en elektriciteit aanwezig. Vervanging van lampen in de eigen unit is voor rekening van de huurder. De huurder is vrij om de unit naar eigen inzicht in te richten. Het verlaagde systeemplafond en de vloerbedekking mogen echter niet zoinder akkoord van de VGM BINK36 worden verwijderd. Het is wel toegestaan om over de vloerbedekking een andere vloer te leggen.