Voor huurders
BINK36 Finext Kantoorruimte

Maak het in BINK36

Alle informatie die je nodig hebt om van BINK36 jouw nieuwe favoriete werkplek te maken.

Welkom in BINK36

BINK36 is de ideale omgeving voor ambitieuze bedrijven. Hier hebben we alvast wat informatie verzameld om je op weg te helpen!

De receptie

De weg kwijt of op zoek naar je postpakketje? Loop naar Niels, bij de receptie hoofdingang C-gebouw. Tijdens de openingstijden is er altijd iemand aanwezig bij de receptie in het hoofdgebouw, om je gasten te verwelkomen en om post voor je in ontvangst te nemen.

Internet en telefonie

Er is een glasvezelnetwerk beschikbaar in de gebouwen, beheerd door ZeroSpace. ZeroSpace biedt internet- en telefoniediensten aan aan onze huurders onder de naam Fiber36. Je bent zelf verantwoordelijk voor eindapparatuur zoals switches, routers en IP-telefoons.

Bezoek

Vraag je bezoek zich te melden bij de receptie of via de intercom bij de deur. Verwacht je bezoek na 19.00 uur of in het weekend? Meld het via receptie@bink36.nl!

Bezoekers parkeren de eerste twee uur gratis, daarna moeten ze hun parkeerkaartje afrekenen bij de betaalautomaat bij de ingang. Je kan als huurder ook losse kortings- en dagkaarten kopen voor je bezoek.

Rondom de gebouwen zijn ongeveer 400 parkeerplaatsen voor huurders

Parkeren voor huurders

Rondom de gebouwen zijn ongeveer 400 parkeerplaatsen voor huurders. Huur je meer dan 30 m2? Dan maak je gratis gebruik van één parkeerplek. Vanaf 60 m2 kan je van twee parkeerplekken gebruik maken, en vanaf 90 m2 stellen we het aantal parkeerplekken vast in overleg. Meer info over parkeren.

Tegenover de receptie is een overdekte fietsenstalling.

Beveiliging

Om te zorgen dat je zorgeloos kan werken is het gebouw beveiligd met camera’s en bewaking. Na 19.00 uur en in het weekend gebruik je de gele BINK36-toegangspas om de toegangsdeuren te openen. De sleutels van je ruimte zijn gecertificeerd, dus extra veilig en niet zomaar na te maken. Meer informatie over de beveiliging.

Meer informatie

Meer informatie vind je in de huisregels en in je contract. Heb je ergens nog een vraag over, wil je een storing melden of heb je een verbetertip of klacht? Neem contact op met de beheerder!