The Hospitalitist biedt een platform voor jonge mensen die zich willen ontwikkelen op basis van gastvrijheid (in de vorm van flexibele arbeid) en helpt hen, aan de hand van trainingen en begeleiding, hun volle potentie te bereiken. Om dit te realiseren kijken we naar de motivatie en interesse, om er zo achter te komen hoe wij het meeste uit onze medewerkers kunnen halen!

Omdat ontwikkeling samengaat met (persoonlijke) groei, vinden wij het belangrijk om deze groei ook in onze structuur te verwerken. Wij werken met een ‘Chapter’-systeem, waarbij elke Chapter voor een nieuw perspectief, grotere verantwoordelijkheid en hoger salaris staat.

Het doel van The Hospitalitist is niet om aan de verwachting van de gast te voldoen, maar om die verwachting te overstijgen. Wij streven ernaar om het gevoel van Hospitality dat we aan onze gasten meegeven (en dus de kwaliteit van het contactmoment) te verhogen, door oprecht contact te maken. Doordat de gast dit bij elk bezoek meemaakt, zal hij terug blijven komen en zijn positieve ervaring willen delen met anderen.

Unit M4 36

www.thehospitalitist.nl