Onze passies voor reizen en voor nieuwe technologie hebben wij gecombineerd in onze missie: reizen met incheckbagage stress-vrij maken.

Wij weten uit ervaring dat reizen met het vliegtuig niet altijd gaat zoals je gepland had. Regelmatig hebben wij tevergeefs bij een bagageband gestaan, wachtend op koffers die kwijtgeraakt waren. Wereldwijd raken er jaarlijks 25 miljoen koffers kwijt.

Daarom hebben wij de Versa tracker ontwikkeld! Met onze real-time bagagetracker weet je altijd waar je koffer is. De tracker is heel eenvoudig in gebruik: je stopt hem in je koffer en hij gaat vanzelf aan wanneer hij beweging detecteert. De tracker gaat automatisch in flightmode wanneer een vliegtuig opstijgt en gaat weer aan, wanneer het vliegtuig geland is. Op je smartphone kun je precies zien waar je koffer is.

Wij zijn een b2b bedrijf en verkopen de tracker niet zelf aan reizigers. We stellen vliegtuigmaatschappijen in staat hun passagiers een betere bagage service aan te bieden. Met de tracker en ons beheerplatform kunnen ze voorkomen dat koffers een vlucht missen. En wanneer dat onverhoopt toch gebeurt, kunnen ze een zoekgeraakte koffer snel terugvinden en hem zo snel mogelijk op de juiste plek van bestemming afleveren. Andere bedrijven, zoals luchthavens, verzekeraars en reisorganisaties kunnen met onze tracker en platform ook een bagage tracking propositie op de markt brengen onder hun eigen label.

Unit H004

www.versa.company