Beauty & Soul by GIna
BINK36 Beauty and Soul by GIna

Wij komen op aarde om oud karma uit te werken

Ze is met een versterkt intuïtief vermogen geboren en communiceert op zielsniveau: met de ‘diepere lagen’ van mensen hier op aarde, maar ook met overleden mensen. In haar unit in BINK36 geeft Gina de Bruin consulten en behandelingen, en organiseert zij workshops en trainingen.

Medium en healer

Gina is spiritueel medium. Wat betekent dat precies?

Gina: “Als spiritueel medium communiceer je met overleden mensen en geef je boodschappen vanuit ‘de andere wereld’ door. Ik ben zowel spiritueel medium als healer. Ik gebruik mijn mediamieke talenten om mensen te helpen met hun pijn, verdriet en obstakels in het leven. Daarbinnen ben ik gespecialiseerd in het verwijderen van diepgewortelde emotionele en psychische blokkades, en het afsluiten van oud karma.”

Oud karma opruimen

Wat is oud karma precies? “Als een bepaalde ervaring niet goed is uitgewerkt in een vorig leven, kan dat een obstakel of een uitdaging zijn in een volgend leven. Dit kan zich bijvoorbeeld aandienen in emotionele of fysieke klachten. De kern van deze klachten is meestal niet terug te vinden in het hier en nu.”

“Om deze op te kunnen lossen, kijk ik naar vorige levens om de oorsprong van de problematiek op te sporen. Ik kan zo oud karma traceren, in kaart brengen, verwoorden en ten slotte – als het goed uitgewerkt is – permanent afsluiten voor mensen. Dat doe ik met tools uit de kwantumfysica. Dit zijn wiskundige en natuurkundige formules. Daarnaast werk ik met hypnotherapie.”

TV-coach

“Ik heb door de jaren heen diverse opleidingen, cursussen en workshops gevolgd, waaronder een HBO-opleiding als coach en als trainer. Als medium en spiritueel coach werk ik al enkele jaren mee aan het programma Dit is mijn toekomst, dat dagelijks uitgezonden wordt door RTL.”

Werken in BINK36

Hoe bevalt werken in BINK36? “Wat ik heel bijzonder vind aan BINK36 is de receptie bij de ingang van het C-gebouw. De receptie van BINK36 is tevens het visitekaartje van mijn onderneming. Mijn bezoekers worden vriendelijk verwelkomt, en doorverwezen als dat nodig is. Dat is voor mij een meerwaarde.”

“Toen ik me hier vestigde was BINK36 net overgenomen door VGM BINK36. Mij werd toen verteld dat het gebouw gerenoveerd zou worden. VGM BINK36 heeft woord bij daad gevoegd; het complex wordt steeds mooier. Het is toch fijn om klanten te kunnen ontvangen op een plek die representatief is.”

Bijzondere werksfeer

“BINK36 staat echt bekend om de bijzondere werksfeer binnen de gebouwen. Iedereen zegt goedemorgen en helpt elkaar waar mogelijk. Dat moeten we koesteren.”

Ontvang de nieuwsbrief

Iedere maand de beste verhalen uit BINK36!